Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΘΥΡΑ -1-

Φέτος η ομάδα μας έχει μπει με τσαμπουκά στο πανηγυράκι της σουπερκλικας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και αποδυκνείοντας πως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της εντός και εκτός έδρας. Στο ίδιο επίπεδο και οι οπαδοί της ομάδας οι οποίοι προσπαθούμε να στηρίξουμε την προσπάθεια όπου και αν παίζει και αψηφώντας το κόστος που πλέον είναι σημαντικό για κάθε τσέπη. Κι όμως η αγαπη για την ομάδα μας είναι πάνω απ’ όλα.
Έτσι το Σάββατο που μας πέρασε κάναμε τα χιλιόμετρα της ζωης μας να πάμε στην άλλη άκρη της χώρας για να είμαστε δίπλα στην ομάδα μας! Και η αντιμετώπιση της ΠΑΕ μια από τα ιδια. Κλειστή η θύρα των φιλοξενούμενων και απουσία εισητηρίων για τους φιλοξενούμενους (ζητήματα για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά η ΠΑΕ Λεβαδειακός) και με λίγα λόγια στεγνό άδειασμα των οπαδών της ομάδας. Δεν είναι πρώτη φορά που γίνεται το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς έχουμε αντιμετωπίσει παρόμοιες συμπεριφορές από την ΠΑΕ σε αρκετά γηπεδα στα οποία έχουμε ταξιδέψει για να δούμε την αγάπη μας και αντιμετωπίζουμε την απάθεια και την ανοργανωσιά της. Μας έχουν πει πως πρέπει να τους ενημερώνουμε 20 μέρες πρίν για το αν θα πάμε στο εκτός έδρας, λες κ εμάς μας ενημερώνει κάποιος 20 μέρες πρίν για το αν θα έχουμε ρεπό, μάθημα, κάποια ασθένια ή οτιδήποτε μπορεί να μην επιτρέψει την εκδρομή μας. Βέβαια οι της ΠΑΕ έρχονται και παρέρχονται καθώς καμία σύνδεση με την ομάδα δεν έχουν, αλλά αποτελλούν υπαλληλίσκους της μιας χρονιάς  που συγκυριακά περνούν από την ομάδα.
Φυσικά η "μπάλα" δεν τους παίρνει όλους αλλά η καμπάνα χτυπάει για συγκεκριμένους τύπους.
Εμείς ήμασταν πάλι εκεί, στην γωνία που ο Βασιλείου πανηγύρισε το γκολ και ας μην ήξερε ότι ήμασταν εκεί, και ας μην ήξερε ότι μας καύλωσε και μας δικαίωσε που κάναμε τα αδύνατα δυνατά για μπούμε μέσα στο γήπεδο και να δούμε την αγάπη μας από κοντά.
Υ.Γ.1: Σίγουρα κάποιους θα τους χαλάσει όταν δουν την ανακοίνωση, αλλά να έρθουν στη θέση μας όταν η πόρτα στα "πηγάδια" ήταν κλειστή. 
Υ.Γ.2: Δεν ψάξαμε, δεν ψάχνουμε και ποτέ δεν πρόκειται να μπούμε στο τρυπάκι να δούμε ποιός είναι περισσότερο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ από τον άλλο. Είμαστε όλοι ίσοι και πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή την αυτοκριτική μας.